The real end
Publish 2012-11-06 / 21:31:00 in M5 Notes

 
Jag skrev nyss ett jätte långt inlägg och tog ut alla mina känslor. Sen blev jag feg och ville inte publicera det. Det jag vill berätta är att jag har tänkt sluta blogga, kanske skriver ett inlägg då och då men i helhet så tänker jag inte lägga någon energi på bloggen. Tänker ha bloggen kvar som minne för mig! Jag känner just nu och har en väldigt lång tid att mycket går dåligt för mig. Det är bara ren fakta och en av anledningarna varför jag slutar blogga. Plus hur kul är det att blogga när knappt någon tittar in? Känns då rent meningslöst. Jag har tappat nästan allt intresse för det jag en gång gillade, att tecka, fotografera och allt kreativt och det var därför jag från början startade bloggen så nu känns det bara som ett tomt papper.
 
Jag lär göra något med mitt liv innan jag blir till kol, hade jag kunnat så hade jag spolat fram tiden 8 månader och hoppat över skolan och studenten och allt det där som har en begränsad tid, just nu känns det som att det är de som stoppar mig från att må riktigt bra. Har sådana ambitioner om att komma ifrån den lilla by jag bor i just nu och börja om, ni har ingen aning om hur jag längtar tills dagen efter min student. Detta har suttit i mitt huvud det senaste året. Känner mig fast och begränsad och får knappt nån luft. Vill lämna allt de jobbiga bakom mig. Jag behöver leva men just nu kväver allt omkring mig mina lungor. Just nu skulle jag kunna göra vad som helst för att få det att ske, men jag vet att jag lär hålla ut i några månader till!
 
Så för (troligen) sista gången, Hejdå kära läsare ♥

JULKLAPPSLISTA
Publish 2012-11-03 / 11:42:00 in Etc2 Notes

 
My wish-for-list. I år önskar jag mig inte alls mycket.. Mest hemmagrejer. Fick verkligen tänka till när jag gjorde detta kollage, haha. Måste säga att den gröna stekpannan är typ nummer ett! Älskar den haha. Fått mani på husgrejer på sista tiden och eftersom det snart är dags för studenten så ser jag det också som att flytta hemifrån! Så nu lär man samla på sig lite grejer...
 
Tänkte att det är lite tråkigt att ta med bestik, drickglas, tallrikar, durkslag och grejer som jag egentligen vill ha på kollaget, så det fick bli lite andra grejer med! På bilden är det lite andra saker jag har lite extra cravings för som en häftig mugg som man kan ta med överallt, en tavla från gallerix med en härlig text, infinityring från Kenzas kollektion, ett par asballa JC och sånt.
 
SEEEEN, blir man aldrig för gammal att skriva önskelista. Hehe <3

look at the bright side
Publish 2012-11-01 / 14:57:08 in M0 Notes