Jobbar på det!
Publish 2012-06-26 / 19:47:16 in Dag för dag ▲ Notes

Eftersom blogg.se fått en ny utstyrsel känner jag att min blogg också behövder det. Uppdaterat kommentarfältet, som jag blev väldigt nöjd över!! Påminner mycket om blogg.se/stil layout. Kör iallafall på rosa, inte min färg men det ser snyggt ut! Hoppas ni gillar det och att det blir lite roligare att titta in på bloggen!
 
Ps. Ni ska veta att jag avgudar html/css kodning. My life.

Kommentarer
Camilla

Jättehärlig design tycker jag!
Jag är utbildad webbdesigner men orkar aldrig göra något avancerat med bloggen.
Har tänkt att lägga in menyn under headern med att det står "Kategori" och så faller en lista ner när man för pilen över... Men ja, man ska orka ha tid att ge sig in i all kodning också. ;)

Svar: Jag håller på att utbilda mig lite smått, haha jag älskar det! :) Finns ju nästan färdiga menymallar på olika internetsidor om man inte orkar göra en själv :)
Matilda amazingdays

datum: 2012-06-28 tid: 13:59:41
Bloggadress: http://thisiscamilla.blogg.se
Camilla

Åh, kul! :) Vad "blir" du sen då? Eller vad man ska säga? ;)
Jag har utbildad webbdesigner, grafisk formgivare och fotograf. Det sistnämnda håller jag absolut mest på med, men fotar mest på auto tyvärr... Borde köpa bättre utrustning men vill inte lägga ner pengarna på det just nu (beställde just en säng för 24.000 kr idag!) och tills dess fotar jag med det gamla vanliga. I och för sig borde jag avancera mig mer i det jag har nu, menmen...

Det är sant... Har du sett någon sån meny du tycker om som du rekommenderar? :)

datum: 2012-06-28 tid: 14:58:53
Bloggadress: http://thisiscamilla.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback