I'm on!
Publish 2012-07-01 / 22:04:08 in Etc ▲ Notes

God kväll på er alla! 
Jag blir så glad när ni läsare kommenterar!! Så fort man kommer igång med bloggandet så märker man att även ni gör det samma. Mycket glad tjej! Får en verkligen att fortsätta blogga. Trots det låga besöksantalet så gör varje liten kommentar väldigt mycket! Ska försöka lägga upp mer "fotografiska" bilder. Har en hemsida som jag också håller på att bygga upp. Titta in mer än gärna! Men ska lägga upp lite bröllopsfoton på bloggen som jag fotade för någon månad sedan, även lite andra grejer jag hållt på med ska läggas upp. Planerar även en liten fotogrej som jag hoppas ska bli kul!! Är verkligen igång igen och det känns underbart. Har legat nere i ungefär 1-2 år och inte haft lust till varken blogga, fota eller något kreativt. Men nu jävlar! 

Kommentarer
Evelina Svantesson

Fin header!

datum: 2012-07-01 tid: 22:43:47
Bloggadress: http://evelinasvantesson.blogg.se/
Moa<3

Hej har veckans blogg om du vill vara med ! :) direktlänk--->http://meisy.blogg.se/2012/july/bli-veckans-blogg.html#comment har även en tävling där du kan vinna en LA keps !direktlänk--->http://meisy.blogg.se/2012/june/tavling.html#comment

datum: 2012-07-02 tid: 15:28:28
Bloggadress: http://www.meisy.blogg.se
Ottilia

Grymt fin blogg! :)

datum: 2012-07-02 tid: 17:51:11
Bloggadress: http://ottiis.blogg.se
maria

Hejhej!
Vilken fin blogg du har! Gillar din stil :)
Jag driver webshopen: www.designbymw.se. Där säljer jag främst egentillverkade smycken och accessoarer, tex. knutna & färgglada armband, crystal bullets, enkla & stilrena smycken med kors, kristaller och andra symboler. Även kragsmycken, ringar, örhängen, armband mm. Nyligen också passfodral i äkta mocka i sommarens pastellfärger (bla. mintgrönt), tygkassar med bohemiska tryck, och sist men inte minst; trendiga indianinspirerade fransväskor i skinnimitation, med s k breastplates(indianinspirerade pärlverk).
Kika gärna in! :)
http://www.designbymw.se
Anmäl dig gärna till nyhetsbreven och gilla designbyMW's facebooksida för att ta del av tävlingar, rabattkoder m.m.
Ha det bra!
Kram, Maria
P.S. Vi samarbetar med alla bloggar som är intresserade!

datum: 2012-07-03 tid: 11:23:58
Bloggadress: http://designbymw.se
Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback